top of page
BB10-omslag-WEB.jpg
BB11omslag-kleur-aangepastWEB.jpg
BB12-omslag-web.jpg
BB13-omslagWEB.jpg
BB14-omslagWEB.jpg
BB15 omslag.jpeg

Boer Boris Facebookpagina

boerboris.nl

Bezoek ook het Boer Boris Kanaal. Daar kun je veel filmpjes vinden:

Boer Boris Kanaal

Het eerste boek van Boer Boris verscheen in 2012. Het werd het jaar erop gekozen tot een van de beste prentenboeken van het jaar.  

Deel 2, Boer Boris gaat naar zee, werd Prentenboek van het jaar 2015 en daarmee raakte Boer Boris bekend in heel Nederland en een klein beetje in België.

Boer Boris in de sneeuw kreeg een Vlag & Wimpel en Kerstmis met Boer Boris kreeg de Sardes-Leespluim van de maand december.

Er zijn enkele Boer Boris-boeken vertaald in onder meer het Duits, Deens en Russisch, maar zonder veel succes. Buiten Nederland doet Boer Boris het alleen in China bijzonder goed.

Er zijn inmiddels achttien Boer Boris-prentenboeken, maar er zijn ook bijzondere uitgaven, zoals uitdeelboekjes, een uitklapboek, een boekje op wielen en kartonnen boekjes. Hieronder zie je een speciaal prentenboek over voertuigen, maar dan zonder het karakteristieke zachte omslag dat de reguliere prentenboeken kenmerkt. Kijk op boerboris.nl voor het hele assortiment.

Foto Ted & Philip: Katinka Krijgsman

BB16 omslag.jpeg
BB_HGWEweb.jpg

Links: het uitklapboek Boer Boris, start de motor!

Eronder: Boer Boris, hoe gaan we erheen?

Hierboven een foto van Philip en Ted in het ziekenhuis.

Ernaast: Boer Boris op wielen!

Links: drie kartonboekjes.

Links onder: de vertelplaten bij Kerstmis met Boer Boris. Er zijn ook vertelplaten bij het Sinterklaasboek (Een paard voor Sinterklaas) en het Paasboek (Boer Boris en de eieren).

Hieronder: de uitdeelboekjes.

Daaronder: het Vriendenboek.

Links daarvan: het Doeboek. Er is ook een winterdoeboek.

 

Kijk op boerboris.nl voor het hele assortiment.

bottom of page